Welkom

door karima

Welkom op Mijn Mooie Wereld! De website die in het teken staat van positiviteit, creativiteit en contacten leggen.

Wat maakt jou gelukkig?

Wat maakt jouw wereld nou zo mooi? Dat is een vraag waar je niet elke dag bij stil staat, hoewel iedereen wel iets heeft in zijn of haar leven wat het een stukje mooier maakt. Iets waar je naar uit kan kijken en echt van kan genieten.

Vaak worden we opgeslokt door de dagelijkse sleur. Daardoor zijn wij er niet altijd van bewust wat ons nou echt gelukkig maakt. Maar als je erover na denkt zal het je verbazen wat voor moois er allemaal is en jij ook meer geluksmomenten beleefd dan je van te voren had gedacht.

Voor wie is Mijn Mooie Wereld?

Mijn mooie wereld is voor iedereen door iedereen! Dat houdt in dat jij zelf bepaald wat jij aan deze site hebt en wat jij eventueel voor iemand anders kan betekenen. Bovendien staat alles in het teken van positiviteit, want daar kunnen wij als mens nooit genoeg van krijgen. Dus treed jij liever op de voor- of achtergrond? Het maakt op Mijn Mooie Wereld niet uit.

Jij kan bij ons terecht om jouw mooiste verhalen te delen. Promoot jouw werk, eigen bedrijf, hobby of jouw sport door geïnterviewd te worden. Liever op de achtergrond? Lees alle verhalen en interviews mee en laat je inspireren. Kijk voor meer informatie op: Hoe werkt Mijn Mooie Wereld.

Elke laatste dag van de maand komt mijn eigen Blog online vol positiviteit, creativiteit en inspiratie! Daarnaast ben ik mijn eigen Goede Doel gestart en verzamel ik elk kwartaal post voor eenzame ouderen. Wil jij ook graag iets doen tegen eenzaamheid? Meld je dan HIER aan! Ook plaats ik Quotes op Mijn Mooie Wereld die bij mijn manier van leven passen, en waar een ander wellicht iets aan kan hebben.

Wat jij nodig hebt neem jij mee!

Iedereen is uniek, iedereen is speciaal en iedereen heeft positiviteit nodig om er weer tegenaan te kunnen gaan. Kortom wat jij nodig hebt neem jij mee en hopelijk brengt dat jou weer iets dichterbij hetgeen waar jij gelukkig van wordt.

Dit is de zoektocht naar Jouw Mooie Wereld!


Contact

Heb jij tips of wil je graag iets kwijt per mail? Laat het mij weten via mijn contactformulier.

Mijn Mooie Wereld volgen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe interviews, quotes en leuke winacties? Volg mij dan via Instagram ; )