Welkom

door karima

Welkom op Mijn Mooie Wereld! De website die in het teken staat van positiviteit, creativiteit en contacten leggen.

Wat maakt jou gelukkig?

Wat maakt jouw wereld nou zo mooi? Dat is een vraag waar je niet elke dag bij stil staat, hoewel iedereen wel iets heeft in zijn of haar leven wat het een stukje mooier maakt. Iets waar je naar uit kan kijken en echt van kan genieten.

Vaak worden we opgeslokt door de dagelijkse sleur. Daardoor zijn wij er niet altijd van bewust wat ons nou echt gelukkig maakt. Maar als je erover na denkt zal het je verbazen wat voor moois er allemaal is en jij ook meer geluksmomenten beleefd dan je van te voren had gedacht.

Voor wie is Mijn Mooie Wereld?

Mijn mooie wereld is voor iedereen door iedereen! Dat houdt in dat jij zelf bepaald wat jij aan deze site hebt en wat jij eventueel voor iemand anders kan betekenen. Bovendien staat alles in het teken van positiviteit want daar kunnen wij als mens nooit genoeg van krijgen. Dus treed jij liever op de voor- of achtergrond? Het maakt op Mijn Mooie Wereld niet uit.

Jij kan bij ons terecht om jouw mooiste verhalen te delen. Promoot jouw werk, eigen bedrijf, hobby of jezelf door geïnterviewd te worden. Liever op de achtergrond? Lees alle verhalen en interviews mee en laat je inspireren. Schrijf jij liever mooie kaarten of brieven en houd jij van echte post? Plaats dan bij ons jouw oproep. Spreek jij liever af om bijvoorbeeld samen met iemand naar een evenement te gaan? Ook dat is mogelijk. Kijk voor meer informatie op: Hoe werkt Mijn Mooie Wereld.

Wat jij nodig hebt neem jij mee!

Iedereen is uniek, iedereen is speciaal en iedereen heeft positiviteit nodig om er weer tegenaan te kunnen gaan. Kortom wat jij nodig hebt neem jij mee en hopelijk brengt dat jou weer iets dichterbij hetgeen waar jij gelukkig van wordt.

Dit is de zoektocht naar Jouw Mooie Wereld!