Serenity Coaching | Veel hoog sensitieve mensen en brussen die lasten ervaren lopen vast in werk of privé. Dorke staat voor hen klaar!

door karima

Vertel eens in het kort, wie ben jij en waar staat je bedrijf voor?

Mijn naam is Dorke Verhagen. Serenity Coaching staat voor rust en sereniteit creëren en dat doe ik graag met hoog sensitieve mensen, brussen en (eenzame) ouderen. Mensen met ADD of ADHD kan ik ook helpen. Wat Serenity Coaching bijzonder maakt: dat extraatje d.m.v. meer coaching door bv een beleving in de natuur. Veel hoog sensitieve mensen en brussen die lasten ervaren lopen vast in werk of privé. Wat is een brus? Een broer of zus met een bijzonder broer of zus (aandoening, stoornis, handicap of verslaving).

“Het positieve resultaat hiervan is dat de klant voor langere tijd vreugdevol is en blijft”

Verder zorg ik voor verbinding tussen (eenzame) ouderen door middel van een middag vullend programma of een natuurbeleving ik geloof hier heel sterk in. Ik werk heel praktisch en intuïtief. Het positieve resultaat hiervan is dat de klant voor langere tijd vreugdevol is en blijft. Ik organiseer creatieve workshops op locaties en 4 x per jaar een wisselende, inspirerende HSP wandeling in Noord-Brabant.

Hoe ben jij bij deze leuke baan terecht gekomen?

Ik heb deze baan zelf gecreëerd door onder andere mijn specialisatie en talenten te bundelen, zo is Serenity Coaching ontstaan in 2019.

“Op jonge leeftijd was ik hier al in geïnteresseerd en nauw betrokken”

Welke opleiding heb jij gevolgd om jouw doel te bereiken?

Mijn mooiste ‘opleiding’ kwam via mijn roots; ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, op jonge leeftijd was ik hier al in geïnteresseerd en nauw betrokken. Daarna heb ik de opleiding Verzorging en Verpleging gevolgd, vervolgens life coaching en toen de leergang HSP begeleider. Wat ik zo leuk vind aan wat ik iedere dag doe? Mensen helpen en inspireren, hen vreugdevol in het leven laten staan.

Wat denk jij dat jouw kracht is binnen jouw werk?

Mijn positviteit, leergierigheid en rustgevende karakter.

Serenity Coaching

Hoe ziet jouw gemiddelde werkweek eruit?

Zeer gevarieerd: begeleiden, inspireren, motiveren, spreken, bewust maken, creativiteit, natuurbeleving en natuurlijk bloggen op mijn website en posten op Insta ; )

“Voor mijn gevoel leerde ik meer van mijn vader dan op school”

Heb jij nog andere dromen die jij graag achterna wilt gaan?

Je hebt de macht altijd zelf in handen. Dit staat hoog op mijn verlanglijstje: Sun Dance Ranch in Zweden vanwege de prachtige natuur (camping, wildsafari’s, wandelroutes etc) Een reis naar India en Seychellen, hike-vakanties in bijv. Zuid Amerika of Zuid Afrika

Wat wilde jij vroeger als kleine Dorke later worden?

Op jonge leeftijd was dat nog niet geheel duidelijk voor mezelf. Wat ik wel sterk voelde was de interesse in het ondernemerschap. Voor mijn gevoel leerde ik meer van mijn vader dan op school. Mijn ouders gingen graag de natuur in, in de weekenden voor een fietstocht of wandeling om even van het bedrijf weg te zijn; tot rust komen in de natuur.

“Heel bijzonder vond ik dat als klein meisje om te zien hoe mijn vader dat deed met zoveel liefde, passie en doorzettingsvermogen”

Als kind werd ik hier heel blij van, ik heb hierdoor de connectie weten te maken en vooral kunnen ervaren wat het effect is op je gezondheid. Ons bedrijf ging zeven dagen per week door. Heel bijzonder vond ik dat als klein meisje om te zien hoe mijn vader dat deed met zoveel liefde, passie en doorzettingsvermogen: altijd een grote inspiratiebron voor mij geweest en nog steeds, maar op een andere, ‘nieuwe’ manier.

Hoe ziet Jouw Mooie Wereld eruit?

Tevreden, dankbaar, gezond en gelukkig en dat ben ik!


Meer weten over Serenity Coaching?

Wil jij meer weten over Dorke en Serenity Coaching? Neem snel een kijkje op haar mooie website:  https://serenity-coaching.nl/  | Wil jij haar liever volgen? Klik dan op haar Instagram of Facebook.

Berichtje voor Dorke!

Wil jij Dorke laten weten wat jij van haar mooie interview vindt? Laat dan hieronder een lief berichtje achter ♡

Wil jij ook geïnterviewd worden?

Wil jij ook jouw interview terug zien op Mijn Mooie Wereld? Klik dan nu op aanmelden en beantwoord de 10 vragen. Liever een aangepast interview of een duo interview? Stuur een mail naar: info@mijnmooiewereld.nl

Serenity Coaching

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.