Persoonlijk interview Fabienne

door karima

Hey Fabiënne, vertel eens in het kort, wie ben jij en waar kom jij vandaan?

“Hoi! Ik ben Fabiënne en ik woon sinds een klein jaartje in de Schuytgraaf in Arnhem. Daar woon ik samen met mijn partner Sander in een leuke wijk. Zelf ben ik een ondernemende vrouw en houd ik van gezelligheid. Die zoek ik dan ook graag op door naar vrienden te gaan of het thuis gezellig te maken. Ik deel mijn leven in zoals ik dat zelf prettig vind en die gedachte deel ik samen met mijn vriend. Zelf ben ik erg down to earth zoals ze dat zeggen, en staan onze deuren voor iedereen open.”

Wat is het mooiste avontuur dat jij ooit hebt mee gemaakt?

“Mijn mooiste avontuur.. poeh. Ik heb er denk ik niet één waar ik uit kan kiezen. Als ik er één moet noemen is dat denk ik de liefde.. Dat vind ik toch zoiets bijzonders.”

Van welke muziek word jij gelukkig?

“Het ligt er aan in wat voor mood ik ben. R&B ben ik mee opgegroeid en luister ik vaak thuis. Daar kan ik heerlijk op mee zingen en als ik uitga heerlijk op dansen. Daarnaast mag je mij altijd wakker maken voor een mooi Hardstyle feestje! Ik ga ook zeker graag naar festivals, net alsof je op vakantie bent voor 1 dag.”

Wat vind jij het aller leukste aan jezelf?

“Mijn spontaniteit gemengd met veel energie.” 

Wat wilde jij vroeger als “klein Fabienne” later worden?

“Volgens mij wilde ik vooral werken met paarden. Nu werk ik in de jeugdzorg, en dat ligt me goed. Toch is het nog altijd mijn droom om mijn vak te combineren met mijn hobby. Iets van training met paarden en jeugdigen die zware problematiek hebben. Paarden leren je veel over je zelf.”

Als jij aan het dagdromen bent, waar gaan jouw dromen dan over?

“Over leuke dingen doen met de mensen om me heen. Alle feestjes die er gaan komen, etentjes die we doen met vrienden, op vakantie te zijn, om ooit mijn eigen onderneming te hebben, mijn huis anders in te richten, hoe ik later als moeder zou zijn. Haha ik droom heel veel zoals je merkt.”

Wat is jouw mooiste jeugdherinnering?

“DE VAKANTIES! Heerlijk met ons eigen gezin en soms met opa. Dat waren de mooiste dagen uit mijn jeugd.”

Waar zou jij vandaag de dag zijn als geld geen rol zou spelen?

“Ik zou een eigen organisatie hebben die kinderen helpt over de hele wereld. Zelf zou ik dan (weken/maanden) afreizen naar die plekken om daar te helpen en iets op te bouwen. Wat precies mijn doel is verschilt nog wel eens in mijn gedachte. Maar vooral de problematiek  van het kind of gezin onderzoeken en ondersteuning bieden waar nodig. Zodat zij meer kans hebben op een betere toekomst. Daarnaast zal ik in mijn privé leven een mooi, fijn, gezellig huis hebben in Velp noord met mijn partner. Mijn eerste eigen paard aanschaffen en die stallen bij mijn eigen huis, oké en misschien nog zo’n kleine schattige Shetlander er bij. Er zullen fijne avondjes komen met vrienden en familie, zodat je werk en privé goed in balans houd. De buren die ik nu heb zouden mee verhuizen naast ons en aan de andere kant zou ik mijn eigen ouders laten wonen.”

Waar kan jij het hardst om lachen?

“Om mijn zusje! Eigenlijk lach ik altijd wel hard, irritant soms wel, haha. Maar met haar maak ik toch eigenlijk wel de gekste dingen mee, en dan houd de lach niet meer op.”

Hoe ziet Jouw Mooie Wereld eruit?

“Het verhaaltje bij vraag 8 (als geld geen rol zou spelen) beschrijft het aardig goed. Als daarbij de rest van de wereld ook een stukje bewuster wordt van zichzelf dan zou het een hele mooie wereld kunnen worden.”

Wil jij ook geïnterviewd worden?

Wil jij ook jouw interview terug zien op Mijn Mooie Wereld? Klik dan snel op aanmelden en beantwoord de 10 vragen!

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.