Penvriend(in) gezocht | Oproep van Marja

door karima
Oproep van Marja

Ik ben nog opgegroeid in het tijdperk waarin er geen telefoon was. Als je iemand wilde bellen, moest je naar de telefooncel in de hoop dat die niet kapot gemaakt was.

Daar hingen alle telefoonboeken in, als die ook niet kapot gemaakt waren, van heel Nederland, zodat je iemand zijn nummer op kon zoeken.

Wilde je dus contact, dan was het veel makkelijker om te schrijven. Dat deed ik dan ook met mijn nichtje en met een vriendinnetje, die niet in de buurt woonden. Het was zo ontzettend leuk brieven te schrijven, maar nog leuker om brieven terug te krijgen.

Nu met de computer en de mobiel, zijn geschreven brieven verdwenen en mag je blij zijn als je met kerst nog wat kaarten krijgt. Zeker nu de postzegels zo duur zijn geworden. Ik weet nog hoe leuk het was en doe dan ook graag mee met jouw super idee om mensen met elkaar in contact te brengen om weer te gaan schrijven. Zo af en toe een brief of een kaartje. Het maakt je blij.

Als er nog iemand is die dat ook leuk zou vinden, dan laat het maar weten. Wie weet tot schrijfs.

Liefs Marja

Wil jij graag in contact komen met Marja? Laat haar dat snel weten via onderstaand contact formulier. Liever zelf een oproep plaatsen?
Klik dan hier.