Over mij

door karima

Wie ben ik

Vertel eens in het kort, wie ben jij en waar kom jij vandaan?

“Mijn naam is Karima, 36 jaar jong en ik woon in Arnhem. Ik werk met heel veel plezier als begeleidster in een woonzorgcentrum voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Daarnaast ben ik op dit moment bezig met het opzetten van mijn positieve webshop en geniet ik volop van mijn hond Luna.

Ik vind het heel fijn om op een positieve en creatieve manier met mijn passie bezig te kunnen zijn, en tegelijkertijd mensen een podium te geven. Door elkaar te inspireren met mooie verhalen over passies, creativiteit en positiviteit zorgen wij er met z’n allen voor dat onze wereld een klein beetje mooier wordt. En dat is ook precies mijn bedoeling.”

Hoe ziet Mijn Mooie Wereld eruit?

“Het mooiste zou zijn als iedereen wat liefdevoller met elkaar om gaat, wat meer over heeft voor de medemens en wat positiever in het leven gaat staan. Probeer te genieten van de mooie momenten, daag jezelf uit door nieuwe avonturen aan te gaan, durf groots te dromen en probeer het waar te maken. Kijk wat minder naar iedereen om je heen en wat meer naar jezelf. Wie ben jij? Waar word jij gelukkig van? En hoe kan jij dat voor elkaar krijgen?”

“Dit is waar ik voor sta en waar ik in geloof, dit is Mijn Mooie Wereld!”


Wil jij ook geïnterviewd worden?

Wil jij ook jouw interview terug zien op Mijn Mooie Wereld? Klik dan snel op aanmelden en beantwoord de 10 vragen!

Contact

Heb jij tips of wil je graag iets kwijt per mail? Laat het mij weten via mijn contactformulier.

Mijn Mooie Wereld volgen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe interviews? Volg mij dan via Instagram ; )