Newlyweds | Michael en Soraya zijn pas getrouwd, maar hoeveel weten ze eigenlijk van elkaar? Zij gaan de 10-vragen-test met ons aan!

door karima

Hey Newlyweds, vertel eens in het kort, wie zijn jullie en waar komen jullie vandaan?

S + M: Wij zijn Michael (29 jaar) en Soraya (32 jaar) en wij wonen in Arnhem samen met onze zoon Eljero en onze kater Jon.

Jullie zijn pas getrouwd. Nog van harte gefeliciteerd! Hoe hebben jullie deze dag samen beleefd?

S: Ik vond het een hele bijzondere en mooie dag. De hele week hadden we slecht weer behalve op onze trouwdag. Iedereen was vrolijk en alles verliep soepel. En ik heb heel veel gelachen!

“En toen ging de deur open en was ik ineens erg nerveus”

M: Ik vond het wel heel spannend. In de auto met Eljero, dat hij mij aantikt en zegt: “Hey jij gaat zo trouwen”. Dat Davey (vriend en chauffeur) tegen mij zegt: “Hey over 2 uur ben je gewoon getrouwd”. Dat ik hier met de auto aan kwam rijden en ik mijn zusje bel om te vragen of ik al binnen mag komen. En toen zei Saman (vriendin en getuige van Soraya) dat ik eerst even buiten moest wachten tot de fotograaf weer binnen was. En toen ging de deur open en was ik ineens erg nerveus. Toen ik Soraya voor het eerst zag staan vond ik haar er zo mooi uit zien. Ik werd er helemaal giechelig van.

“Zal wel een mix van adrenaline en alcohol zijn geweest”

S: Hahaha giechelig?
M: Ja zo van “hihihi”. Zal wel een mix van adrenaline en alcohol zijn geweest.
S: Ja had niks met liefde te maken haha.


Aangezien jullie sinds kort man en vrouw van elkaar zijn willen wij natuurlijk weten hoe goed jullie elkaar kennen. Jullie krijgen in totaal 10 vragen. 5 vragen over jezelf en 5 over je partner. Alle vragen worden apart van elkaar met mij besproken. Na afloop bespreken we gezamenlijk alle antwoorden en hopelijk doorstaan jullie de Newlyweds-test. Zijn jullie er klaar voor?

S: Ja!
M: Kom maar op.

“Als het op is dan word ik ook boos”

Newlyweds

Michael, Wat zijn de 3 dingen waar Soraya echt niet zonder kan?

Antwoord Michael: Wijn, muziek en het gezin. Ik denk niet in die volgorde haha. Ik denk dat het gezin nog wel boven muziek komt te staan.

Antwoord Soraya: Eljero, muziek en kaas, omdat ik denk dat Michael weet dat ik niet zonder kaas kan. Als het op is dan word ik ook boos. Dan vraag ik ook “wie heeft mijn kaas opgegeten?”

M: Ja dat van de kaas is waar. Dat heb ik dan vaak gedaan. Maar kaas boven wijn?

S: Ja zeker! Gewoon kaas op brood. Ik wil niks anders op brood. 

En als je moet kiezen tussen kaas of wijn voor de rest van je leven?

S: Dan kies ik voor kaas en niet voor wijn.

M: Heftig! 


Soraya, Als Michael een dier zou mogen zijn, welk dier zou hij dan kiezen en waarom?

Antwoord Soraya: Jaha.. hier hebben we het heel vaak over gehad. Ik denk een adelaar zodat hij kan vliegen.

“Waarschijnlijk gaat hij zometeen iets stoerders vertellen zoals een leeuw of een tijger”

Nee volgens mij heeft hij wel eens een droom gehad waarin hij een adelaar was en dat vond hij toen zo vet. Waarschijnlijk gaat hij zometeen iets stoerders vertellen zoals een leeuw of een tijger.

Antwoord Michael: Het kunnen 2 dingen zijn. Een leeuw of een adelaar. Iets groots vliegend. Ik denk dat ze een leeuw heeft gekozen. En waarom? Het heeft natuurlijk wel wat om bovenaan de voedselketen te staan. En in vind het hele majestueuze beesten.

M+S: Hahaha Whoehoeee! (Dikke handjeklap – Ze zijn beide trots op de gegeven antwoorden)


Newlyweds

Michael, Op welke muziek gaat Soraya helemaal los en wat is haar lievelingsnummer?

Antwoord Michael: Het nummer dat je nu hoort (wordt toevallig afgespeeld via Spotify) “If I ain’t got you”  van Alicia Keys. En waar ze helemaal op los kan gaan? Zij is echt van de oldscool, R&B, Beyoncé, soulmuziek vindt ze heel erg goed.

“TLC, Destiny’s Child en Mariah Carey in haar jongere jaren”

Soul is overigens ook het genre waar Soraya en ik elkaar in vinden qua muziek. Zij is echt van de jaren 90 en 00’s. TLC, Destiny’s Child en Mariah Carey in haar jongere jaren. Ik ben meer van de blues, rock en hip hop, maar soul vinden we allebei leuk. Soraya luistert altijd naar de tekst en ik naar de muziek.

Antwoord Soraya: R&B en soul. En mijn lievelingsnummer is “If i ain’t got you” van Alicia Keys.

S: Hahaha hoorde je echt Alicia Keys?

M: Jep.

S: Klopt, ik luister naar de tekst en hij naar de muziek.

M: Alles helemaal spot on!


Soraya, Waar is Michael bij zichzelf het meest trots op en hoe uit dat zich?

Antwoord Soraya: Ik denk dat hij het meest trots is op wat hij tot nu toe bereikt heeft in zijn leven. En hoe ik dat weet? Omdat hij het er constant over heeft! Hahaha nee grapje. Hij geeft dat wel eens aan dat; hij trots is op wat hij tot nu toe heeft bereikt en daardoor ook steeds dichter bij zijn doel komt.

Antwoord Michael: Wat een kut vraag haha. Ik ben net 29 geworden, dus op hoofdlijnen heb ik de boel aardig op de rit. Samen ons huis gekocht 2 jaar geleden, een goede baan, al 7 jaar vader van een prachtige jongen en ik ben hartstikke trots dat ik daar een bijdrage aan heb geleverd. Ik denk dat ik het erg goed doe.

“Op het moment dat Eljero de 17-1 maakte was ik aan het juichen alsof we de Champions League hadden gewonnen”

Het moment dat Eljero zijn eerste doelpunt scoorde was magisch. Wij hadden van de zomer veel getraind samen. Het duurde 3 of 4 wedstrijden, het stond 17-0 voor de tegenpartij en op het moment dat Eljero de 17-1 maakte was ik aan het juichen alsof we de Champions League hadden gewonnen. Dat maakt mij heel erg trots. Is dit trouwens wel een goed antwoord op de vraag?

M: Ik ben op een gegeven moment gewoon aan het ratelen.

Het waren mooie antwoorden. Jullie zitten wederom op een lijn.

M: Score!!


Michael, Wie was Soraya haar celebrity crush als tiener? En hoeveel posters had zij daarvan?

Antwoord Michael: Een van de Backstreet Boys. Misschien NSYNC ofzo. Nee denk toch de Backstreet Boys. Hoeveel posters? Duizend! Ja zij was wel echt zo’n posterverzamelaar. Ik zie Soraya er wel voor aan dat zij, zodra haar haar muren helemaal vol hangen, door gaat met het plafond. Nee wacht ik weet het. Dani.. oud-voetballer van Ajax.

“En ik voeg nog steeds stiekem liedjes van hen toe aan onze Spotify list”

Antwoord Soraya: The Backstreet Boys! Ik heb het nog steeds schaamteloos over hoe vol mijn kamer hing met hun posters. En ik voeg nog steeds stiekem liedjes van hen toe aan onze Spotify list. Ik denk dat ik duizend posters had… minstens. Sowieso 3!

Volgens mij geven jullie vaker het antwoord “duizend” op vragen.

S: Hahaha ja.

M: “Papa over hoeveel minuten gaan we eten?” Ik: “duizend!”.

S: Alles is duizend!


Soraya, Als Michael één dag onzichtbaar zou mogen zijn, waar zou hij dan heen gaan?

Antwoord Soraya: Ik denk dat hij dan de hele dag ongegeneerd buiten Pokémon Go gaat spelen.

“Ik zou enorm gaan kloten bij mensen”

Antwoord Michael: Ik denk dat Soraya zegt dat ik in de kleedkamer van Vitesse ga kijken. Of dat ik tijdens een voetbal wedstrijd in het Gelredome het veld op loop en de bal net het juiste tikje geef. Wat ik zelf zou doen? Ik zou enorm gaan kloten bij mensen. Bijvoorbeeld als iemand iets drinkt het glas steeds iets verder weg zetten als ze niet kijken. Of Japie Krekel spelen. Dat is vet! Dat je doet alsof je iemand zijn geweten bent. Zo van “doe jij dat overhemd vandaag echt aan?”

M: Whahaha, Pokemon Go… ohja joh? 

S: Ja!

M: Naaah als je helemaal onzichtbaar bent één dag lang? 

S: Ja!

M: Dat zou ik ook wel doen als ik niet onzichtbaar ben.


Newlyweds

Michael, Wat vind jij het aller leukste aan Soraya?

Antwoord Michael: Ik vind zo veel leuk aan Soraya. Moet ik echt maar één ding kiezen?

“Soraya is onder aan de streep een goed mens”

Soraya is echt een goed mens. Iedereen heeft wel slechte eigenschappen, maar Soraya is onder aan de streep een goed mens. Zij is echt iemand waar je nooit aan hoeft te twijfelen waarom ze dingen doet. Zij is lief, zorgzaam, heeft veel geduld met mij, zij maakt mij aan het lachen en doet alsof ze mijn grapjes leuk vindt.

Antwoord Soraya: Hij gaat zeggen dat ik een heel groot hart heb. En misschien dat ik ook goed kan koken. Ja dat was het.

S: Aaaah smelt! Hahaha onderaan de streep…

M: Toen ik het zei was het heel lief schat!

M: Ik dacht laat ik nou eens niet beginnen over koken, want dat zegt niets over wie jij bent. 

S: Onderaan de streep betekent dat een groot hart!

M: Ik hoorde al dat Soraya vrij kort van stof was geweest, vandaar dat ik er wat extra woorden in geramd heb.


Soraya, Waar kan Michael in jouw ogen veel te veel geld aan uit geven?

Antwoord Soraya: Aan sokken haha. Ja Happy Socks. Ik noem ze Crappy Socks.

“Ik heb het hem echt verboden, want anders zou ik nee zeggen hahaha”

Ja ik vind ze echt lelijk. Hij mocht van mij ook geen Happy Socks aan op de bruiloft. Ik heb het hem echt verboden, want anders zou ik nee zeggen hahaha.

Antwoord Michael: Hahaha alles. Ik denk aan gadgets. Wij hebben een paar dagen geleden een discussie gehad. Ik wil oordopjes kopen en ik heb nieuwe gezien die ik mooi vind. Ze zijn best duur.. €180,-. Ik ben net jarig geweest, heb geld gekregen en dit vind ik echt heel tof. Soraya vindt dat niet echt nodig. Zij geeft aan dat je ook goede oordopjes voor €50,- hebt.

M: Wat een goed antwoord schat! Van alle dingen waar ik geld aan uit geef heb jij het over sokken?

S: Hahaha zeker!

S: €180,- ? €280,- zei je toch?

M: Nee nee nee, die heb ik gezien, maar ik ben niet van plan om die te gaan kopen.

S: Haha nu komt de aap uit de mouw.. of uit je sok!

M: The monkey from the sock!

Dit was het begin van een lange discussie over verschillende uitgave van beide kanten. De Newlyweds zaten bij deze vraag niet echt op één lijn.


Michael, Als Soraya een superheld zou mogen zijn, wie zou zij kiezen en wat zou zij als eerste doen?

Antwoord Michael: Ik vind Soraya een Captain America, ze is super oud haha nee grapje. Zij is altijd bezig met het grotere goed. Mensen redden en oorlogen voorkomen. Gewoon een good guy, En dat is Soraya ook. Zij wilt dat mensen het fijn hebben, mensen helpen. Vrede op aarde en de hongersnood stoppen. Als zij niet hoeft te werken zou ze vrijwilligerswerk doen.

“Met mijn zwaard overal een Z in zetten… echt overal!”

Antwoord Soraya: Is Zorro een superheld? Zo ja dan Zorro! En wat zou ik dan doen? Met mijn zwaard overal een Z in zetten… echt overal! Zie afbeelding voor de enige echte Zorro 😉

S: Whahaha Captain America. Ja de rest klopt wel ja.

M: Whahaha waarom Zorro! 

S: Dat was ik vroeger ook altijd… in het weekend haha.

M: Overdags is Soraya een normale medewerker van Liander…

S: Nee ik had dan een roze badjas aan met mijn Zorro cape erover heen.


Soraya, Wat vind jij het aller leukste aan Michael?

Antwoord Soraya: Zeker niet zijn sokken haha! Ik vind het leuk dat hij intelligent en grappig is. Ambitieus is. Als hij ergens voor gaat dan gaat hij er 200% voor. Ik ben heel blij en dankbaar voor alles wat Michael voor Eljero doet. Hij is een hele goede vader voor hem en dat doet me goed.

“Als ik in mijn hoofd heb dat ik iets ga doen, dan gaat dat ook gebeuren”

Antwoord Michael: Ik denk dat ze het fijn vindt dat ik een goede vader voor Eljero ben. Denk dat ze in mij bewonderd dat ik standvastig kan zijn. En ik denk dat ze het tof vindt dat ik vastberaden ben. Als ik in mijn hoofd heb dat ik iets ga doen, dan gaat dat ook gebeuren. Ik ben ook eigenlijk best wel leuk haha!

S: Hahaha hij is ook heel leuk!


Lieve Michael en Soraya, jullie hebben de Newlyweds-test super goed doorstaan! Daar mogen jullie enorm trots op zijn. Tot slot nog één laatste vraag: Hoe ziet Jullie Mooie Wereld eruit?

Newlyweds

S: Mijn mooie wereld is een wereld waarin niemand zich met een ander bemoeit. Iedereen zichzelf kan en durft te zijn en dat er veel gelachen wordt op een positieve manier.

“Een wereld met heel veel liefde, kaas, wijn en zonder Happy Socks”

En een wereld waarin iedereen niet alles zo serieus neemt. Een wereld met heel veel liefde, kaas, wijn en zonder Happy Socks! Dat is een grap. Een wereld waarin iedereen muziek kan maken, een wereld vol muziek.

M: In mijn mooie wereld wint Vitesse de Champions League. Hebben mensen wat meer geduld met elkaar en meer liefde voor zichzelf. En wordt er minder gesproken over randzaken en meer over dingen die er wel toe doen in de breedste zin van het woord.

S: En dat je alles kan eten zonder dik te worden!


Wil jij ook geïnterviewd worden?

Wil jij ook jouw interview terug zien op Mijn Mooie Wereld? Klik dan nu op aanmelden en beantwoord de 10 vragen. Liever een aangepast interview of een duo interview? Stuur een mail naar: info@mijnmooiewereld.nl

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.