Mijn Goede Doel | Brievenbuspost tegen eenzaamheid!

door karima
Mijn Goede Doel

Dag lieve postfanaten en creatievelingen; )

Mijn Mooie Wereld begon voor mij allemaal met het idee om iets voor mensen te kunnen betekenen die zich eenzaam voelen, nog maar weinig familie of vrienden om zich heen hebben of gewoon wat extra positiviteit kunnen gebruiken. Iemand het gevoel geven er te mogen zijn en een glimlach op iemands gezicht achter laten, dat is wat ik heel graag wil bereiken. Aangezien ik uit Arnhem kom wil ik ook in Arnhem gaan starten en kijken hoe dit vorm gaat krijgen.

Het versturen van brievenbuspost met jouw eigen creatie (zoals; kaarten, brieven, snailmail of iets waar jij op creatief gebied goed in bent) is iets wat iedereen leuk vindt om te krijgen. Helemaal leuk als iemand er moeite voor heeft gedaan, en het persoonlijk geschreven of gemaakt is.

Mijn idee

Mijn idee is om elk kwartaal zoveel mogelijk brievenbuspost te verzamelen wat vanuit heel Nederland verstuurd mag worden. Zie het als een goed doel waar jij eenmalig of misschien wel elk kwartaal iets moois voor wilt doen. Jij als verzender weet niet wie de ontvanger wordt, maar je weet wel hoe gelukkig jij iemand hiermee kan maken. De eindontvanger is niet verplicht om iets terug te sturen.

Ontvangstbevestiging van Jouw Mooie Creatie

Laat mij via onderstaand berichtveld weten dat jij graag mee wilt doen. Vul jouw naam en e-mailadres in (eventueel postcode en huisnummer) en ontvang van mij het adres waar jouw poststuk naartoe gestuurd kan worden.

Heb jij jouw postcode en huisnummer doorgegeven via onderstaand berichtveld en op de envelop, dan ontvang jij van mij een berichtje op het moment dat jouw poststuk bij mij aankomt. Zo weet jij ook zeker dat jouw creatie bij een gelukkige ontvanger uit komt!

Hoe meld ik mij aan?

Heb jij ook zo’n zin om positiviteit te verspreiden en iemand blij te maken? Meld je dan hieronder aan! Van 1 april tot en met half juni worden alle poststukken verzameld en vervolgens eind juni naar verschillende locaties gebracht. Via Instagram, Facebook en Mijn Blog houd ik jullie natuurlijk op de hoogte van alle ontvangen post! Ik heb er super veel zin in… jullie ook?

Heel veel plezier met het maken van jouw creatie! Veel liefs Karima


Contact

Heb jij tips of wil je graag iets kwijt per mail? Laat het mij weten via mijn contactformulier.

Mijn Mooie Wereld volgen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe interviews, mijn webshop en leuke winacties? Volg mij dan via Instagram ; )


Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.