Casa Di Gioia | Giannina is sinds december 2018 besmet geraakt met het poppenhuis virus!

door karima
Mijn Dollhouse avontuur

Ik ben sinds december 2018 besmet met het poppenhuis virus. Via via ben ik terecht gekomen bij het Instagram account van lolkjes.dollhouse Ik dacht gelijk; Wow dat is gaaf! Dat wil ik ook! Ik was helemaal verliefd op al het moois wat ik zag.

Casa Di Gioia

Miniaturen zijn zo leuk! Het heeft mij echt geïnspireerd om te beginnen met mijn Dollhouse avontuur. Ik moest eerst een leuke naam vinden voor mijn account en kwam op de naam Casa Di Gioia. Ik ben half Italiaans en mijn dochter heet Gioia en Casa betekend huis in het Italiaans.

Ik begon andere poppenhuis liefhebbers te volgen over de hele wereld. Ik bestelde zelfs al heel veel spullen voor het poppenhuis op verschillende websites. Het meeste heb ik van @studiolittlesissy, @dollhous3design en @ollies.dollhouse. Ik ben toen voor het eerst naar een poppenhuisbeurs geweest en keek mijn ogen uit. Ik heb toen flink veel gekocht. Alleen ik had nog steeds geen poppenhuis!

Als ik een kamertje zat ben ga ik het renoveren

Ik moest heel lang wachten op een huis die uiteindelijk toen hij af was niet goed gemaakt was helaas. Toen heb ik een huis laten maken door Project Dollhouse en die hebben toen mijn huis voor mij gemaakt. het is een heel groot huis met veel kamers omdat ik niet kon kiezen en allemaal ideeën in mijn hoofd had die ik wilde uitwerken.

Ik heb inmiddels alle kamers zo goed al af. Hier en daar nog wat kleine aanpassingen maar verder is het klaar. En als ik een kamertje zat ben ga ik het renoveren.  Ik struin Pinterest af en krijg zo allemaal inspiratie voor een nieuwe ruimte of kleurenthema.  En ik heb ook heel veel leuke lieve mensen leren kennen via Facebook poppenhuis pagina’s en Instagram.

Het is een hele gezellige wereld

Groot respect voor alle lieve vrouwen die allemaal spulletjes maken op bestelling of een poppenhuis webshop hebben. Zo knap wat zij allemaal kunnen maken en hoe ze altijd met je mee willen denken en maatwerk willen leveren. Het is een hele gezellige wereld. Sommige dames nog nooit gezien en toch is er een klik en soms krijg je zelfs kleine extra cadeautjes bij je bestelling of maken ze zelfs iets persoonlijks voor je poppenhuis. 

Ik hoop nog heel lang aan mijn poppenhuis te kunnen freubelen en met iedereen er over te kunnen kletsen en ideeën uit te wisselen. 

Met een glimlach Giannina


Meer weten over Casa Di Gioia?

Wil jij meer weten over Giannina en haar Casa Di Gioia? Neem dan een kijkje op haar mooie Instagram pagina: https://www.instagram.com/casa.di.gioia/

Wil jij ook jouw verhaal plaatsen?

Wil jij ook jouw verhaal terug zien op Mijn Mooie Wereld? Klik dan nu op aanmelden en stuur ons jouw mooie verhaal.

1 bericht

Jeanine 24 oktober 2019 - 13:38

Wat ontzettend leuk om te lezen!!! Spread some dollhouse love….,

Beantwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.