Life -en Mindset Coach | Heidy helpt vrouwen die écht willen gaan voor verandering!

door karima
Life -en mindset coach

Vertel eens in het kort, wie ben jij en wat doe je?

Hey hey, ik ben Heidy van de Velde en ik kom uit het mooie Zeeland. Daar woon ik meestal, maar tijdens dit schrijven bevindt ik me in het Spaanse plaatsje La Marina. Ik ben namelijk gedeeltelijk digitale nomade.

Ik help vrouwen om te gaan doen wat ze willen. Meer voor zichzelf opkomen, grenzen aangeven, blijvend afvallen, uit de comfortzone komen. Ik help vrouwen die écht willen gaan voor verandering en zichzelf durven aan te kijken (soms in de spiegel ; )  

Hoe ben jij tot dit werk gekomen?

Via allerlei opleidingen en banen. Als kind had ik vaak last van mijn buik en mocht ik wat afvallen, ik ben in 2015 studie voedingsdeskundige/gewichtsconsulente gaan doen. Ongeveer een jaar na deze studie dacht ik, hmm misschien kan ik wel andere mensen helpen. En toen ben ik begonnen met mijn bedrijf.

“Ik ben heel eerlijk en open over mijn eigen struggles, ervaringen en leermomenten”

Welke opleiding heb jij gevolgd om jouw doel te bereiken?

Ik heb toen ik jong was ; ) een aantal psychologische opleidingen gedaan, waaronder SPW en Pabo. Wat jaren later de opleiding tot fitness-instructrice, gewichtsconsulente, voedingsdeskundige en leefstijlcoach. Daarnaast heb ik veel geld, tijd en energie geïnvesteerd in verschillende coachings. Zelfontwikkeling, wat komt er allemaal kijken bij ondernemen, meer zelfvertrouwen krijgen, hoe met je gedachten om leren gaan. Nog steeds investeer ik geld, energie en tijd in leren, via oa. boeken lezen, filmpjes, verschillende (coachings) programma’s.

Wat denk jij dat jouw kracht is binnen jouw werk?

Mijn nuchtere, praktische aanpak. Ik ben heel eerlijk en open over mijn eigen struggles, ervaringen en leermomenten. Ik durf me kwetsbaar op te stellen en ik krijg terug dat ‘mijn klanten’ daardoor ook alles durven te vertellen, al is dat soms spannend. Maar supergoed, want dan kan ik het meeste met ze bereiken. Ik weet heel goed hoe mijn klanten zich voelen, omdat ik geweest ben waar zij nu zijn.

“Dan bekijk ik wat er echt moet gebeuren en onder het genot van een muziekje ga ik aan het werk”

Wat maakt jouw werk het allerleukste?

Ik zie bij elk gesprek zoveel gebeuren, hoe ze elke keer weer gegroeid zijn. En als ik ze daar soms op mag wijzen en van hen kant de lach op hun gezicht zie komen. Heerlijk!! Berichten tussendoor krijgen van aha momenten zijn ook zoo leuk! Als ze vertellen dat ze Nee hebben gezegd, grenzen meer hebben aangegeven, iets gaan doen wat ze al heel lang wilden. Super!

Hoe ziet jouw gemiddelde werkweek eruit?

De meeste dagen sta ik vroeg op, meestal voor 6 uur. Voel dat ik dan het meeste nodig heb en wil doen als ochtend-ritueel. Dat bestaat altijd uit water en thee drinken, beslissen dat het een hele mooie dag wordt, schrijven, een dansje doen en/of wat oefeningen voor verschillende delen van mijn lichaam. Dan bekijk ik wat er echt moet gebeuren en onder het genot van een muziekje ga ik aan het werk. Dit bestaat uit schrijven, video’s maken, online coachings, zelf gecoacht worden, leren van boeken lezen, trainingen volgen ed. Ik wandel elke dag en dans minimaal 2x per week.

Life -en Mindset Coach

Wat is het mooiste wat jij hebt meegemaakt op je werk?

Er is 1 dame die na verschillende psychologen en medicijnen, na een traject bij mij voor het eerst in 10 jaar zonder medicatie de winter is doorgegaan. Maar ook super motivator ; ) genoemd worden en een vrouw die dan bij het 1e of 2e gesprek vertelt, dat ze echt niet meer zoveel zin had in alles in haar leven en door zo aan haar zelf te werken, haar leven weer terug heeft en weer elke dag met plezier naar werk gaat

Heb jij nog andere dromen die jij graag achterna wilt gaan?

Wat ik heel gaaf zou vinden is, als ik zoveel mogelijk vrouwen mag inspireren dat ze gaan voor wat zij willen. Dat ze hun grenzen durven aangeven, Nee gaan zeggen op momenten dat zij dat willen. Dingen doen die zij willen en zich niet laten tegenhouden door partner, vrienden en/of familie en vooral niet door zichzelf ; )

“Ik ga retraites organiseren waar gelijkgestemde vrouwen elkaar gesteund voelen”

Dit wil ik heel graag doen door ‘bekender’ te worden, dus o.a. dit interview, in tijdschriften en kranten staan, geïnterviewd worden door 1 of meerdere podcasts. Ik ga retraites organiseren waar gelijkgestemde vrouwen elkaar gesteund voelen, zich open durven stellen, waardoor ik hen en ze elkaar naar een hoger level kunnen tillen.

Wat wilde jij vroeger als kleine Heidy later worden?

Ik heb een tijdje kraamverzorgster willen worden, hahaha heel wat anders. En zo zie je maar, er kan zoveel veranderen in je leven. Als je jong bent of op latere leeftijd. Laat dat je zeker niet tegenhouden!

“De mooiste wereld ziet er uit dat we elkaar allemaal helpen naar meer vertrouwen, energie en plezier”

Als je een wens mocht doen voor de mensen die jij helpt, wat zou die dan zijn?

Dat ze kunnen zien hoeveel er mogelijk is, ook voor hen en dat ze daarnaar gaan handelen. En genieten van wat ze nu al hebben en doen ; )

Hoe ziet jouw Mooie Wereld eruit?

De mooiste wereld ziet er uit dat we elkaar allemaal helpen naar meer vertrouwen, energie en plezier. Dat we elkaar de wereld gunnen, met liefde elkaar helpen, steunen, motiveren en inspireren jouw mooiste leven te gaan leven. Wat dat ook voor diegene is.


Meer weten?

Wil jij meer weten over Heidy en haar Life -en Mindset Coaching? Neem snel een kijkje op haar mooie website: https://heidyvandevelde.nl/ | Wil jij haar liever volgen? Klik dan op haar Instagram of haar Facebookgroep.

Berichtje voor Heidy!

Wil jij Heidy laten weten wat jij van haar mooie interview vindt? Laat dan hieronder een lief berichtje achter ♡

Wil jij ook geïnterviewd worden?

Wil jij ook jouw interview terug zien op Mijn Mooie Wereld? Klik dan nu op aanmelden en beantwoord de 10 vragen. Liever een aangepast interview of een duo interview? Stuur een mail naar: info@mijnmooiewereld.nl

Mijn Mooie Wereld volgen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe interviews, quotes en leuke winacties? Volg mij dan via Instagram ; )

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.