Life by Milene | Deze jongedame heeft maar liefst 3 mooie hobby’s! Interieurstyling, mode en fotografie.

door karima

Vertel eens in het kort, wie ben jij en wat is jouw hobby?

Hoi, ik ben Milène en ben 17 jaar. Mijn hobby’s zijn interieurstyling, mode en fotografie. Ik vind het fantastisch om mijn kamer elke keer een make-over te geven en andere ermee te helpen. Ook mode vind ik geweldig. Ik volg de trends op de voet. En het leuke aan deze twee hobby’s is dat ik mijn derde hobby hierop kan toepassen, namelijk fotografie. ❤️

“De mode heb ik eigenlijk ontdekt door mijn moeder, die onlangs een eigen webwinkel begonnen is in mode accessoires”

Hoe ben jij bij deze leuke hobby terecht gekomen?

De mode heb ik eigenlijk ontdekt door mijn moeder, die onlangs een eigen webwinkel begonnen is in mode accessoires. Ik vind het erg leuk om allemaal kledingstukken te combineren en verschillende stijlen te hebben. Interieurstyling is eigenlijk zomaar op mijn pad gekomen, alhoewel dit ook wel een beetje door mijn moeder komt. We zijn allebei gek op dingetjes in huis veranderen. Ik kijk en lees graag Vtwonen om inspiratie op te doen. Fotografie heb ik zelf ontdekt. Ik maakte met mijn telefoon weleens wat foto’s, maar die mislukte vaak. Toen heb ik een spiegelreflexcamera gekocht en ben daar nu helemaal happy mee!

Wat maakt jouw hobby zo speciaal?

Al op jonge leeftijd, namelijk 10 jaar begon ik met mode en interieur. Vanaf dat moment wist ik al precies wat ik leuk vond en had ik mijn mening al klaar.

“Om je eigen stijl te ontdekken qua kleding ga ik veel naar winkels om allemaal dingen te proberen en te kijken wat mij leuk staat”

Wat heb jij gedaan om hier zo goed in te worden?

Eigenlijk gewoon proberen en kijken wat het resultaat is.  Om je eigen stijl te ontdekken qua kleding ga ik veel naar winkels om allemaal dingen te proberen en te kijken wat mij leuk staat. Voor interieur kijk ik veel tv-programma’s over interieur en lees veel vtwonen. Ook ben ik al een paar keer bij de vtwonen&design beurs geweest. Voor fotografie is het een kwestie van oefenen. Je probeert verschillende hoeken en oefent met belichting.

Wat heb je nodig om jouw hobby te kunnen uitoefenen?

Eigenlijk niet zoveel. Alleen kleding/modeaccessoires, meubels/accessoires en een spiegelreflexcamera

Kan iedereen dit doen of heb je er aanleg voor nodig?

Nee, ik vind dat er in iedereen wel een creatief persoon verschuild zit. Alleen is het moeilijke dat niet iedereen dit deel van zichzelf durft bloot te stellen. En dat is helemaal niet erg, want we zijn niet allemaal hetzelfde, gelukkig!

“Ik ga in september met de studie commerciële economie starten en hoop in de toekomst een eigen bedrijf in een van deze hobby’s op te bouwen”

Heb jij nog andere dromen die jij graag achterna wilt gaan?

Ik zou heel graag meer met deze hobby’s willen doen. Dus mode- of interieurstylist of fotograaf worden. Ik ga in september met de studie commerciële economie starten en hoop in de toekomst een eigen bedrijf in een van deze hobby’s op te bouwen!😍

Wat is het mooiste of grappigste wat jij op hobby gebied hebt meegemaakt?

Het mooie aan fotografie is dat je mensen of landschappen op een speciale manier op beeld kan weergeven. Ook maak ik grappige dingen mee, want mijn vriendin vind het erg leuk om voor de camera te staan met een leuk lookje. Dan schieten we vaak in de lach omdat haar vriendin haar dan op de foto zet. 😅

Wat zou jij tegen alle beginnelingen van jouw leuke hobby willen zeggen?

Doe wat met die hobby en probeer het, want als je het niet probeert, weet je nooit of het jou ding is. Maar ik weet zeker dat als je het wil doen, het je lukt!

Hoe ziet Jouw Mooie Wereld eruit?

Iedereen leeft zoals hij wil en mag zijn zoals hij wil. Ik hoop dat iedereen zijn dromen durft te volgen en komt waar die wil komen. Zelf hoop ik in de toekomst een gezin te hebben en een eigen bedrijf te hebben opgezet. Meer heb ik niet nodig, dan ben ik gelukkig!


Meer weten over Milène?

Wil jij meer weten over Milène en haar mooie hobby’s? Neem snel een kijkje op haar Instagram @lifebymilene

Berichtje voor Milène!

Wil jij Milène laten weten wat jij van haar interview vindt? Laat dan hieronder een lief berichtje achter!

Wil jij ook geïnterviewd worden?

Wil jij ook jouw interview terug zien op Mijn Mooie Wereld? Klik dan nu op aanmelden en beantwoord de 10 vragen. Liever een aangepast interview of een duo interview? Stuur een mail naar: info@mijnmooiewereld.nl

Mijn Mooie Wereld volgen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe interviews, quotes en leuke winacties? Volg mij dan via Instagram ; )

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.