Law of Attraction | Dzanella heeft maar één doel; vrouwen te inspireren en te activeren om het beste uit hun leven te halen!

door karima
Dzanella

Hiii, Ik ben Dzanella, 37 jaar oud, woon samen met mijn vriend en heb twee geweldige kinderen Ace (3 jaar) en Sky (3 maanden). Ik ben Mindset coach en mijn doel is om vrouwen te inspireren en te activeren om het beste uit hun leven te halen. Ik vind dat vrouwen meer voor hun eigen geluk mogen kiezen en vol vertrouwen keuzes in hun leven mogen maken. En hier coach ik vrouwen in. Daarbij combineer ik de praktische en de spirituele kant en maak ik gebruik van Law of Attraction. Dit doe ik vooral via mijn Instagram account @dz.thc

“Enerzijds omdat ze niet weten waar zij zelf nou echt blij van worden, maar ook uit angst om anderen teleur te stellen”

Waar help ik jou mee?

Ik help vrouwen om hun leven zo in te richten dat zij er echt gelukkig van worden en er voldoening uit halen. Door opvoeding en druk van de maatschappij hebben veel vrouwen keuzes gemaakt in hun leven om anderen te pleasen. Enerzijds omdat ze niet weten waar zij zelf nou echt blij van worden, maar ook uit angst om anderen teleur te stellen. Op een gegeven moment bevind je je dan in een positie waarin je een leven leidt wat niet voelt als jouw leven. Ik help die vrouwen om erachter te komen waar hun hart een sprongetje van maakt en om hun leven in te richten op een manier die helemaal bij hun past.

Hoe ben ik tot deze missie gekomen?

Been there done that! Ik weet dat het anders kan. Ik heb zelf veel meegemaakt en ondanks mijn omstandigheden heb ik mijn eigen geluk gecreëerd. En dat kan iedereen met de juiste mindset.

Ik ben in Bosnië geboren maar door de oorlog zijn we naar Nederland gevlucht toen ik 10 jaar was. Je kunt je voorstellen dat dit geen makkelijke tijd was. Door die periode was ik gedwongen om heel snel volwassen te worden. Ik heb tot mijn 18de in Capelle aan den IJssel gewoond. Op mijn 18de ben ik in mijn eentje naar Enschede verhuisd om Bestuurskunde op de Universiteit Twente te studeren.

“Waar blijft nou dat geluk wat me beloofd was als ik dit leven zou leiden?”

Ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin maar heel beschermend en mijn ouders vertelden ons heel erg hoe het, volgens hun, wel en niet moest. (Ik geloof trouwens dat we allemaal beïnvloed zijn over hoe we ons leven moeten leiden door onze ouders, maatschappij enz.) Daardoor wist ik lang niet wie ik nou ECHT was. Waar werd ik nou gelukkig van? Ik ben erachter gekomen dat ik altijd het verhaal van andere mensen heb gevolgd.

Mij is altijd verteld dat ik moest studeren en een goede baan moest zoeken en dat deed ik. Bestuurskunde gestudeerd en vervolgens veel hoge functies gehad als manager en directeur bij universiteit, gemeente en uitgeverij. Ik verdiende veel geld en was super ambitieus. Het plaatje leek perfect aan de buitenkant, maar aan de binnenkant dacht ik: “Waar blijft nou dat geluk wat me beloofd was als ik dit leven zou leiden?”

De weg naar mijn burn-out.

Ik voelde dat ik meer wou, anders wou maar ik wist niet wat. Ik kon het ook niet weten toen doordat ik gedurende mijn hele leven keuzes heb gemaakt om anderen te pleasen. Ik wist hierdoor niet wie ik was en wat ik wou. Hier moest ik van loskomen. Ik was op zich wel redelijk gelukkig, maar wist dat ik meer wou en kon. Het voelde allemaal als een sleur en uiteindelijk leidde dat tot een burn-out.

Wat een burn-out ? Ik dacht dat het niet kon bij ambitieuze mensen. Maar man o man wat had ik het mis. De burn-out was zwaar maar het heeft er ook echt voor gezorgd dat ik keuzes moest maken en dat ik niet meer op dezelfde manier verder kon gaan.

Law of Attraction

“Dit vond ik geweldig om te doen en daardoor besefte ik dat dit mijn pad was”

Ik heb me jarenlang verdiept in persoonlijke ontwikkeling en heb allerlei opleidingen en cursussen gevolgd (naast mijn baan) rondom coaching, law of attraction, mindset enz. Ik merkte ook dat ik altijd op mijn werk mensen aan het coachen was en dat mensen altijd naar mij toe kwamen met levensvraagstukken. Dit vond ik geweldig om te doen en daardoor besefte ik dat dit mijn pad was.

De zoektocht naar mijn geluk.

Toen heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met werken voor iemand anders en een eigen bedrijf te starten met als missie om andere vrouwen te helpen, omdat ik het iedereen gun! Ik gun het elke vrouw om elke dag uit haar bed te springen omdat ze zo zin heeft in haar dag. Deze keuze was doodeng natuurlijk maar het voelde zo goed en natuurlijk dat ik wist dat ik niet anders kon. En het is het meer dan waard geweest!

Ik doe nu echt wat ik leuk vind en elke dag geniet ik van het leven.

“Ik heb mijn droomvilla gemanifesteerd, ik reis veel en ik doe wat ik geweldig vind”

Ik ben dankbaar voor alle lessen die ik heb gehad, want al die lessen hebben er allemaal toe geleid dat ik nu precies weet wie ik ben als persoon en wat me gelukkig maakt. Het heeft me geholpen de juiste keuzes te maken om een leven te leiden waar mijn hart een sprongetje van maakt, en om mijn leven in te richten op een manier die helemaal bij mij past. Ik heb een prachtig gezin met geweldige kinderen en een hele liefdevolle relatie (al 10 jaar!). Ik heb mijn droomvilla gemanifesteerd, ik reis veel en ik doe wat ik geweldig vind.

Paar leuke weetjes over mij:

#Ik ben altijd super enthousiast haha. Iedereen zegt ook altijd dat ik alleen maar lach.

#Ik ben praktisch ingesteld, maar combineer dat met spiritualiteit. Ik geloof namelijk niet dat je het ene los kan zien van het andere. Daarnaast maak ik veel gebruik van Law of Attraction omdat dat voor mij echt heeft gewerkt.

#Ik ben gek op dansen en heb ook heel lang Zumba en Dancefit lessen gegeven, naast mijn baan als directeur bij een uitgeverij.

#Ik ben een snoepkont haha. Voor de ‘rode veters’ (als je snapt welke ik bedoel) en chocola met hazelnoten kan je me altijd wakker maken ;). Ik hou trouwens sowieso van eten.

#Ik vind het geweldig om met mijn gezin leuke dingen te doen.

#Ik blijf maar boeken lezen. Ik weet niet meer waar ik ze kwijt moet.

“Ik kan je helpen. Been there done that!”

Heb jij het gevoel dat jij meer wilt maar weet niet precies wat? Je bent ambitieus en wilt meer uit het leven halen. Wil jij je dromen waarmaken, maar weet niet precies hoe of welke stappen je moet nemen?

Ik kan je helpen. Been there done that!


Meer weten over Dzanella?

Wil jij meer weten over Dzanella als mindset coach of met haar in contact komen? Klik op haar Instagram en bekijk haar mooie profiel.

Wil jij ook jouw verhaal plaatsen?

Wil jij ook jouw verhaal terug zien op Mijn Mooie Wereld? Klik dan nu op aanmelden en stuur ons jouw mooie verhaal.

Law of Attraction

1 bericht

Mayke 6 januari 2021 - 21:28

Ik zie je nu op TV. Geweldig

Beantwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.