Hoe werkt het?

door karima

Hoe werkt Mijn Mooie Wereld? Hieronder lees je per categorie wat er allemaal mogelijk is en op welke pagina je terecht kan.

Deel jouw mooie verhaal!

Wil jij iets vertellen over iemand die jou inspireert? Of over jouw grootste passie, talent, of de mooiste dag van jouw leven? Heb jij misschien het leukste huisdier van de wereld rondlopen? Of heb jij een favoriete vakantiebestemming waar iedereen vanaf zou moeten weten? Misschien heb jij wel van jouw passie jouw werk gemaak? Dan is dit het moment om jouw verhaal op te schrijven en te delen met ons.

Laat ons weten waar jij gelukkig van wordt en stuur jouw verhaal samen met een mooie profielfoto en wat bijbehorende foto’s over jouw verhaal door via mijn contactformulier onder het kopje aanmelden. Dan zorg ik ervoor dat jouw verhaal een mooi plekje krijgt onder Mijn Verhaal.

Inspireer ons en laat je interviewen!

Heb jij de aller leukste baan van de wereld, of heb jij een te gekke hobby waar iedereen van op de hoogte zou moeten zijn? Of wil jij graag jouw mooie sport met ons delen? Neem dan eens een kijkje op “Mijn Interview” en wie weet interview ik jou binnenkort!

Het is niet alleen leuk om zelf eens in de schijnwerpers te staan, maar daarnaast kan jij andere lezers mogelijk inspireren met jouw interview. Hoe mooi is dat!

Wil jij graag geïnterviewd worden door mij? Ga naar aanmelden en klik op de juiste categorie: Sport | Werk | Hobby, beantwoord de 10 vragen en upload wat leuke (profiel) foto’s die met jouw interview te maken hebben. Dan zorg ik ervoor dat jouw interview een mooi plekje krijgt onder Mijn Interview.

Aanmelden Mijn Goede Doel!

Wil jij graag samen met mij iets doen tegen eenzaamheid? Elk kwartaal verzamel ik mooie post en eigen creaties (zolang het maar door de brievenbus past). Jij bepaald zelf of je eenmaal iets wilt sturen of elk kwartaal mee wilt doen! Ik houd jullie op de hoogte van alle ontvangen post via mijn Instagram pagina en laat jullie weten welk verzorgingstehuis jullie mooie post ontvangt. Wil jij ook graag iemand een goed gevoel geven met jouw kaartje of creatie? KLIK HIER voor meer informatie.

Nu weet jij hoe Mijn Mooie Wereld werkt. Heel veel plezier met de zoektocht naar Jouw Mooie Wereld!


Contact

Heb jij tips of wil je graag iets kwijt per mail dat kan zeker via: info@mijnmooiewereld.nl

Mijn Mooie Wereld volgen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe interviews, quotes en leuke winacties? Volg mij dan via Instagram ; )