Gelukkig Jezelf | Angela zette haar hele carrière opzij om helemaal overnieuw te beginnen als coach!

door karima

Hai, ik ben Angela, 35 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend, 2 zoontjes, 2 stiefzoontjes én 2 honden in Zevenaar. Sinds ruim een jaar heb ik mijn eigen praktijk in coaching en psychodynamische therapie, genaamd Gelukkig jezelf. 

Mijn missie is dat iedereen een stukje gelukkiger zichzelf kan zijn. Waarom? Omdat ik het iedereen zo gun. 

Ongeveer 14 jaar geleden kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Ik studeerde en werkte tegelijk en deed vooral alléén dat. Toen kwam ik voor het eerst in aanraking met hulp en ik voelde mezelf alleen maar krachtiger en gelukkiger worden. In tussentijd heb ik regelmatig een coach of therapeut gezocht als ik ergens tegen aan liep. 

“Totdat ik 6 jaar geleden ging scheiden en ik een psychodynamisch therapeut tegenkwam”

En, het hielp altijd wel, maar altijd kwam het ‘probleem’ ook wel weer terug na een tijd. Soms een paar maanden, soms een paar jaar. Totdat ik 6 jaar geleden ging scheiden en ik een psychodynamisch therapeut tegenkwam. Zij heeft mij écht geholpen en vanaf dat moment wist ik, dit wil ik ook doen! Ik wil mensen ook helpen écht gelukkig zichzelf te worden. Een echte verandering te kunnen maken. 

Maar aangezien ik manager was van een online marketingafdeling bij een groot bedrijf, bleef dit slechts een droom. Totdat ik een 3 jaar geleden mijn hele carrière opzij heb gezet om helemaal opnieuw te beginnen en tadááá, inmiddels is Gelukkig jezelf al een jaar een feit.

Wat denk jij dat jouw kracht is binnen jouw werk?

Mijn kracht is dat ik alle meest voorkomende dingen ook zelf heb gemaakt. Ik heb een burn-out gehad, ik ben gescheiden, ik ben alleenstaande moeder geweest, ik was carrièrevrouw en werkte 24/7. Ik weet waar mijn cliënten doorheen gaan. 

“Helaas is het voor veel mensen nog vaak een grote stap om te nemen”

Ik blijf mezelf ook voortdurend ontwikkelen. Inmiddels ben ik zover dat ik echt niet langer door loop als ik ergens tegenaan loop. Waarom zou ik? Er zijn genoeg mensen die mij hierin kunnen begeleiden. Helaas is het voor veel mensen nog vaak een grote stap om te nemen, maar ik raad het iedereen aan om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Doordat ik psychodynamisch werk, bereik ik in mijn sessies in 4 tot 8 sessies een echte verandering met een cliënt én halen zij hun doel waarvoor ze binnenkwamen. Maar dan ook écht blijvend. 

Wat is dat, psychodynamisch?

Praten en tegenover elkaar op een stoel zitten, dat doe ik zelden. Voor mij is het belangrijk dat iemand inzicht krijgt in waar het echt omgaat. Ik combineer meerdere technieken in één sessie en we zijn daarbij vooral dynamisch bezig én met het onbewuste. 

Gelukkig jezelf

Als iets zichtbaar is, kan het onbewuste daar ook een beeld van krijgen. Ik werk veel met opstellingen, NLP coaching, delenwerk, maar ik doe ook hypnotherapie en innerlijk kindwerk. Eigenlijk pas ik mezelf volledig aan, aan de persoon die tegenover mij zit en wat deze persoon nodig heeft. 

Hoe ziet jouw gemiddelde werkweek eruit?

Aangezien we een samengesteld gezin hebben met 4 kinderen, werk ik momenteel nog maar 2 dagen en in de toekomst zal dit maximaal 3 dagen worden. Dat wil zeggen, ik voer sessies op 2 dagen in de week. De andere dagen werk ik zodra de kinderen naar school zijn en de kleinste slaapt. 

“Als ik zie wat er na 2 a 3 sessies al bereikt is, dan ben ik zo dankbaar voor mijn werk”

Wat is het mooiste wat jij hebt meegemaakt op je werk?

Eigenlijk is ieder traject mooi. Helaas komen mensen nog vaak nét te laat, pas als de nood ontzettend hoog is. Maar dat zorgt er wel voor dat ze soms binnenkomen en echt ‘op’ zijn. Als ik zie wat er na 2 a 3 sessies al bereikt is, dan ben ik zo dankbaar voor mijn werk. Dat ik hierin kan begeleiden. 

Hoe ziet Jouw Mooie Wereld eruit?

In mijn mooie wereld voer ik 2 dagen in de week sessies en de rest van de week ben ik bezig met het begeleiden van de deelnemers van mijn online programma Uit de Chaos, in de Flow. Ik geniet iedere dag van mijn werk en dat in combinatie met mijn mooie gezin; mijn mooie wereld is compleet! 

“Maar ook voor als je meer rust, overzicht en structuur in jouw leven wil”

Voor wie is Gelukkig jezelf?

Eigenlijk voor iedereen die ergens tegenaan loopt in het leven. Dat kan zijn van even niet lekker in je vel zitten, de kritische stem in je hoofd tot een traumatische gebeurtenis. Maar ook voor als je meer rust, overzicht en structuur in jouw leven wil, dan sta ik ook voor je klaar!

Heb jij het idee dat je wel iemand kan gebruiken die even naast je loopt? En die jou de juiste vragen kan stellen of jou kan helpen met het verwerken van jouw scheiding of een traumatische gebeurtenis? Je bent van harte welkom bij Gelukkig jezelf. 

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, zodat je kunt voelen of mijn werkwijze bij jou past! 

Ben jij benieuwd naar mijn werk?

Check dan mijn Instagram account of gelukkigjezelf.nl.


Wil jij ook geïnterviewd worden?

Wil jij ook jouw interview terug zien op Mijn Mooie Wereld? Klik dan nu op aanmelden en beantwoord de 10 vragen. Liever een aangepast interview of een duo interview? Stuur een mail naar: info@mijnmooiewereld.nl

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.