Cards for Charity | May steunt samen met haar klanten verschillende goede doelen en projecten.

door karima

Hallo! Mijn naam is May en ik ben 27 jaar en van Aziatische afkomst. In het dagelijks leven werk ik met mensen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld. Vanuit mijn opvoeding heb ik altijd geleerd om de lat hoog te leggen voor mezelf. Dit is een eigenschap die ik goed kan inzetten als kracht. Maar tevens ook mijn grootst valkuil.

Pure vorm van ontspanning

In de zomer van 2018 raakte ik overwerkt en heb ik een klein half jaar in de ziektewet gezeten. Achteraf gezien was dit een cadeautje. De periode dat ik thuis zat, heeft mij verplicht om eens echt tijd in mezelf te steken. Ik heb veel gereflecteerd en besefte mij dat ik mijn leven liet bepalen door de verwachtingen en meningen van mensen om mij heen. Ik maakte een overzicht van alle taken en activiteiten en keek welke dingen ik kon schrappen, uit handen kon geven én welke activiteiten ik kon toevoegen. 

Het begin van Cards for Charity is daar ontstaan. Het motto achter Cards for Charity is ‘a blessing shared is a blessing dubbled’. Dit werkt door op verschillende niveaus. Allereerst is het maken van producten een pure vorm van ontspanning voor mij. Het is een fijne manier om mijn focus even compleet op dat éne product te richten en te ontsnappen van de dagelijkse drukte.

Zowel de klant als ik steunen samen een goed doel

Elk product wordt met veel zorgvuldigheid en liefde gemaakt. Daarnaast maak ik mensen blij, die mijn producten aanschaffen en die op hun beurt de producten weer cadeau doen aan een dierbare. Ook steunen zowel de klant als ik samen met elke bestelling een goed doel. Van elke bestelling gaat er namelijk een gedeelte van de opbrengst naar verschillende goede doelen en projecten.

Als de klant voorkeur heeft voor een bepaald doel, dan stort ik een gedeelte van de opbrengst daar naar toe. Maar het gebeurt ook vaak dat ik gedeeltes van verschillende bestellingen op spaar en daarmee iedere maand een ander goed doel of project steun. Op deze manier probeer ik de wereld een klein beetje mooier te maken en ook andere mensen te stimuleren om zich hier voor in te zetten. 

Uit de hand gelopen hobby

Wat begon als een uit probeersel, is inmiddels een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik had nooit verwacht dat er zo veel mensen interesse zouden hebben in mijn producten. Inmiddels verkoop ik met Cards for Charity niet alleen kaarten en posters, maar ook notitieboekjes, bedankjes, en boekenleggers. In de toekomst hoop ik een webshop te openen en dat mijn producten op meerdere verkooppunten verkrijgbaar zijn.  * Om het werk en privé gescheiden te houden, heb ik mijn naam gefingeerd. 


Wil jij meer weten over Cards for Charity?

Wil jij meer weten over May en haar Cards for Charity? Neem dan een kijkje op haar Instagram of Facebook

Wil jij ook jouw verhaal plaatsen?

Wil jij ook jouw verhaal terug zien op Mijn Mooie Wereld? Klik dan nu op aanmelden en stuur ons jouw mooie verhaal.

2 berichten

Maaike Godts 13 oktober 2020 - 14:54

Wat maakt ze mooie kaarten! Ze verdient een podium en verkooppunten! Voor mij heeft ze een heel persoonlijke kaart gemaakt en handgeschreven. Echt prachtig en een heel mooi gebaar voor de ontvanger. 🌿

Beantwoorden
May 13 oktober 2020 - 15:07

Zo ontzettend lief, dankjewel voor jouw reactie!

Beantwoorden

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.