Blog 7 | Gaat alles wel goed met je?

door karima
Blog 7

Dag lieve lezer,

Hier weer even een berichtje van mij ; ) Normaal gesproken plaats ik elke laatste dag van de maand een blog, maar de afgelopen twee maanden is het daar helaas niet van gekomen! Op dit moment zit ik even in een situatie, waardoor het voor mij nu niet mogelijk is om door te gaan met mijn webshop.

“Soms gebeuren er dingen in je leven waardoor alles even stop gezet moet worden”

Op vrijdag 24 juli heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel waar ik nog steeds heel erg blij mee ben. Ik heb eindelijk een nieuwe stap in de richting van mijn droom kunnen zetten. Het hebben van mijn eigen webshop, hoe mooi is dat! Maar soms gebeuren er dingen in je leven waardoor alles even stop gezet moet worden. En dat was ook bij mij het geval, want een paar dagen na het inschrijven van Mijn Mooie Wereld is mijn relatie verbroken. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar op dat moment hebben wij de knoop echt doorgehakt.

#Het loslaten van mijn creatieve uitlaatklep

Op dat moment wist ik ook dat ik alles rondom Mijn Mooie Wereld even helemaal los moest laten. De afgelopen maanden hebben mij zowel thuis als op het werk enorm veel energie gekost, waardoor ik echt even moest bijkomen van alles. Mijn website is het afgelopen jaar echt mijn creatieve uitlaatklep geweest. Dat maakte het heel moeilijk om alles ineens los te moeten laten. Je bouwt toch iets waardevols op met iedereen die zijn of haar mooie passie gedeeld heeft via mijn website, maar ook alle mensen die mij volgen via Instagram en de contacten die ik daaraan heb overgehouden.

“Gelukkig zijn wij heel volwassen uit elkaar gegaan en kunnen wij nog goed met elkaar overweg”

Aan de ene kant ben je bang om hetgeen wat je hebt opgebouwd te verliezen, maar je weet dat dit nodig is om sterker uit deze situatie te komen. Ik heb ervoor gekozen om even uit mijn thuis situatie te stappen en tijdelijk bij een vriendin in te wonen, totdat ik weer een nieuwe woning heb. Gelukkig zijn wij heel volwassen uit elkaar gegaan en kunnen wij nog goed met elkaar overweg. Dat is vooral erg fijn, omdat wij nog beide zorg dragen voor onze hond Luna. Ik ben wat dat betreft heel erg dankbaar dat het allemaal rustig verlopen is. Dat scheelt heel veel extra zorgen en frustraties wat voor ons beide niet prettig zou zijn.

Blog 7

#Gaat alles wel goed met je?

Die vraag heb ik de afgelopen weken regelmatig voorbij horen komen. Ook via Instagram, omdat jullie ineens weinig meer van mij voorbij zagen komen, waarvoor mijn dank! Maar het gaat erg goed met mij. Ik ben me nu vooral aan het richten op het vinden van een nieuwe woning. Op dit moment heb ik ook drie weken vakantie dus dat doet mij natuurlijk ook erg goed ; ) Zodra ik een eigen woning heb kan ik al mijn hobby spullen en apparaten een mooi plekje geven en weer lekker aan de slag gaan met mijn passie. Weer bezig met het ontwerpen van mijn t-shirts, tassen en bloempotten en vervolgens een start gaan maken met mijn webshop.

“Voor mij is dit een teken dat ik er klaar voor ben om alles weer op te bouwen”

Daarnaast wil ik mezelf de aankomende weken weer wat meer op mijn website en Instagram gaan richten. Ik merk dat ik dit heel erg heb gemist en ook steeds meer zin krijg om hiermee aan de slag te gaan. Het is ook prima te doen vanaf de plek waar ik nu verblijf. Voor mij is dit een teken dat ik er klaar voor ben om alles weer op te bouwen. Gelukkig ben ik altijd erg positief ingesteld, en ben ik ervan overtuigd dat ik met de juiste mindset alles weer helemaal goed op de rit kan krijgen. Dat geldt niet alleen voor mijn bedrijf, maar ook mijn toekomstige woonruimte en alles wat daarnaast nog op mijn pad gaat komen.

#Mijn mooie toekomst

Ik kijk uit naar alles wat er nog gaat komen, en ik hoop dat jullie nu een beetje begrijpen waarom ik ineens even helemaal van de radar was ; ) Zolang ik zelf niet gelukkig ben kan ik een ander ook niet gelukkig maken. En ik geloof nog steeds in een hele mooie en positieve toekomst waar jullie hopelijk ook onderdeel van mogen uitmaken!

Heel veel liefs,
Karima


Mijn Mooie Wereld volgen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe interviews, mijn Positieve Webshop en leuke winacties? Volg mij dan via Instagram ; )

Contact

Heb jij tips, wil je graag iets kwijt of lijkt het jou leuk om samen te werken? Laat het mij weten via mijn contactformulier.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20200229_162334_0000-1024x390.png

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.