Blog 6 | Stilte voor de positieve storm

door karima

Dag lieve lezer,

Wauw.. het is alweer eind juni! Wat gaat de tijd toch snel als je een maandelijks blog bijhoudt ; ) En deze maand was voor mij ook echt nodig om even bij te komen. Niet dat ik stil heb gezeten, maar Instagram heb ik bewust even op een laag pitje gezet. En waarom? Gewoon om even tot rust te komen van de afgelopen hectische weken op mijn werk, om mezelf weer zo veel mogelijk te kunnen opladen met positieve energie en om mezelf even volledig te kunnen focussen op mijn eigen creatieve passie en mijn webshop!

Op deze foto zijn mijn snijplotter en transferpers te zien.

#Update Positieve Webshop

In mijn vorige blog heb ik jullie laten weten dat Mijn Mooie Wereld een webshop erbij krijgt! Ik had op dat moment net mijn apparaten binnen gekregen, waardoor ik natuurlijk meteen met allerlei idee├źn aan de slag wilde gaan. Deze maand stond daarom vooral in het teken van ontwerpen maken, oefenen met verschillende soorten materialen/ kleurcombinaties, ontwerpen uitsnijden en persen om te testen op t-shirts en tassen.

“Voor sommige collega’s mocht ik ook al aan de slag om mijn eigen t-shirts te bedrukken”

Maar daarnaast ben ik ook bezig geweest met het bestellen van t-shirts en tassen van goede kwaliteit, prijsberekeningen, het vinden van leveranciers en het opbouwen van een voorraad. En bij het opstarten van een webshop komt ook veel bij kijken. Denk aan de opmaak van de webshop, foto’s maken van alle producten, inschrijving bij de KVK, alles rondom het betalingsverkeer, zakelijke rekening, factureren en zichtbaarheid online. Ik heb mezelf de maand juli gegeven om de webshop helemaal gereed te maken zodat ik op 1 augustus van start kan gaan.

Blog 6
Een aantal mooie flex kleuren die ik nu al veel gebruik om te bedrukken.

#Opdrachten met eigen teksten

Ook kreeg ik al wat opdrachten van mensen om mij heen die graag eigen teksten op een tas gedrukt wilden hebben. En natuurlijk loop ik ook op rond met mijn eigen ontwerpen op t-shirts om te kijken of mijn omgeving het leuk vindt, en voor sommige collega’s mocht ik ook al aan de slag om mijn eigen t-shirts te bedrukken. Echt superleuk om te mogen doen! Ook ben ik met vinyl aan de slag gegaan. Heb in opdracht ook al een mooie raamsticker mogen maken.

Al met al een hele leuke creatieve maand waarin ik ontzettend uitkijk naar de start van mijn Positieve Webshop! Zodra ik wat meer rust heb zal ik ook zeker wat meer mijn gezicht laten zien via Instagram ; ) Ik moet nog even wachten met het plaatsen van foto’s met mijn eigen ontwerpen, maar ik kan jullie wel laten zien wat ik in opdracht heb mogen maken.

Blog 6

Mijn geluksmomentjes

Het blijft leuk om dit soort momenten weer opnieuw te beleven. En voor mij zijn het vaak de kleine momenten die mijn dag helemaal goed kunnen maken. Zie hieronder mijn drie geluksmomentjes van de maand juni.

  • POST TEGEN EENZAAMHEID

Op 9 juni was het zover! 80 kaarten, tekeningen en zelfgemaakte creaties mocht ik afgeven bij verzorgingstehuis Elderstaete in Arnhem. Wat gaaf om samen met jullie iets positiefs te kunnen betekenen voor zo veel mensen. Elk kwartaal verspreid ik jullie mooie post zodat het terecht komt bij mensen die wel wat extra liefde kunnen gebruiken. Wil jij mee doen? Klik HIER en meld je aan.

  • OP BEZOEK BIJ OMA

Eindelijk kan mijn oma wekelijks opzoeken nu ze van Groningen naar Velp is verhuisd. Door haar dementie was de overgang best moeilijk. Ze was erg in de war, en probeer dan ook maar eens te begrijpen dat we nu in een Corona tijdperk zitten waardoor je kinderen en kleinkinderen jouw kamer niet mogen zien en jou geen knuffel mogen geven. Gelukkig zijn alle maatregelen aan het versoepelen en mijn oma doet het verbazingwekkend goed. Ze heeft het erg naar haar zin en ze wordt heel goed verzorgd. Ze wilde perse een tas van mij met bloemetjes erop, dus dan krijgt ze die natuurlijk ; )

  • OVERKAPPING

Het was een hele bevalling, maar onze overkapping staat eindelijk te shinen in onze tuin! Yuri heeft met zijn vader alles zelf in elkaar gezet, wat op sommige momenten niet liep zoals ze verwacht hadden. Maar we zijn er heel erg blij mee en de spotjes maken het in de avond helemaal af. Nu de rest van de tuin nog ; )

Blog 6

Jouw onderwerp in mijn blog

Heb jij een leuk onderwerp wat met positiviteit, creativiteit of contact leggen te maken heeft? Klik dan hier en wie weet bespreek ik jouw leuke onderwerp onder vermelding van jouw naam in mijn volgende blog.

NIEUW BLOG | 31 JULI (DE MOOISTE DAG VAN HET JAAR ; )

Bedankt voor het lezen, geniet van aankomende maand en tot 31 juli! Je kunt alles bereiken, maar niet alles tegelijk

Mijn Mooie Wereld volgen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe interviews, mijn Positieve Webshop en leuke winacties? Volg mij dan via Instagram ; )

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20200229_162334_0000-1024x390.png

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.