Blog 5 | Vertrouw op je dromen!

door karima

Dag lieve lezer,

De maand mei is voor mijn gevoel voorbij gevlogen. Een maand waarin ik veel heb gewerkt en daarnaast druk bezig ben geweest met Mijn Mooie Wereld! De laatste tijd iets minder aanwezig op Instagram, maar dat was voor mezelf ook echt even nodig. Ik heb mijn best gedaan om mijn balans weer terug te vinden en ik moet zeggen dat het nog niet helemaal is gelukt.

#Balansplanner

Heeft vooral te maken met chaos in mijn hoofd en te weinig ontspanning. Daarom kwam het heel goed uit dat ik bij @anouk_balanscoach een hele mooie balansplanner heb gewonnen. Ik wilde heel graag alles lezen en een start maken, maar zelfs daar was ik steeds te moe voor. Het lijkt wel of je overal tegenop gaat zien ook al is het maar iets kleins.

“Deze week merk ik ook dat ik een stuk rustiger ben, en veel taken die ik normaal vooruit zou schuiven meteen heb opgepakt”

#Wat een uitvinding

Eind vorige week had ik mijn planner meegenomen naar mijn werk. Ik had zondag op maandag slaapdienst en nadat ik mijn avonddienst erop had zitten ben ik alles gaan lezen en inplannen voordat ik daar ging slapen. Dat is me gelukt en wat een rust geeft het als je alles waar je voor je gevoel tegenop ziet kan opschrijven, en per dag kan inplannen via een bepaalde strategie. Deze week merk ik ook dat ik een stuk rustiger ben, en veel taken die ik normaal vooruit zou schuiven meteen heb opgepakt. Wat een uitvinding!

Blog 5 | Vertrouw op je dromen!

Mijn Mooie Wereld gaat groeien!

Begin 2019 toen ik net begon met het uitwerken van al mijn creatieve ideeën rondom Mijn Mooie Wereld had ik opgeschreven heel graag een Webshop te willen starten. Dat wilde ik al heel wat jaren, maar ik had destijds geen creatieve ideeën om mee aan de slag te gaan.

“Mooie Wereld krijgt er een Webshop bij”

En nu was het gewoon het juiste moment. Veel eerder dan ik had gedacht, maar dan moet het waarschijnlijk zo zijn. Mijn Mooie Wereld krijgt er een Webshop bij!!! Zo blij om eindelijk die stap te kunnen nemen en heel veel leuke ideeën zelf om te kunnen toveren in een mooi ontwerp. Daarna kan ik het zelf uitsnijden met een snijplotter en uiteindelijk bedrukken met een transferpers. Ik ben helemaal happy!

#Textiel & keramiek

De aankomende tijd ga ik aan de slag met het bedenken van mooie teksten en het ontwerp eromheen. In het begin ga ik mij richten op textiel (t-shirts, tassen, etuis) keramiek en wie weet wat er uiteindelijk nog meer bij gaat komen. Je kan zo veel met beide apparaten, dus ik heb nog veel te leren en uit te proberen.

Zodra ik alles op orde heb, alle materialen in huis heb om te kunnen bedrukken en mijn kvk inschrijving rond is, zal mijn webshop online gaan. Via Instagram houd ik jullie op de hoogte. Mocht je tot die tijd vragen hebben over de producten die in mijn webshop komen dan mag je mij een berichtje sturen via mijn contactformulier.

Blog 5 | Vertrouw op je dromen!

Mijn geluksmomentjes

Ik zou deze maand eigenlijk iets vertellen over dromenvangers, maar daar kom ik nog op terug. De maand mei is voorbij gevlogen, maar ik heb weer genoeg geluksmomentjes gehad. Zoals elke maand ga ik daar 3 mooie momenten van uitlichten.

  • WAYGU STEAK

Yuri was jarig op 6 mei en wat moet je dan als cadeautje geven? Ik kon alleen maar aan iets bedenken voor het Simracen, maar daar heb ik helemaal geen verstand van. Toen bedacht ik me dat hij altijd al eens een Waygu steak wilde eten, en aangezien zo’n stukje vlees behoorlijk aan de prijs is hij daar niet zo snel voor kiest als wij uit eten gaan. Dus ik ben op zoek gegaan en heb dat op zijn verjaardag laten bezorgen. Hij moest het zelf klaar maken dus dat was wel even spannend, maar het is gelukt! Hij was er zo blij mee dat hij vanaf nu alleen nog maar Waygu steaks wilt eten…

Blog 5 | Vertrouw op je dromen!
  • STEKJESBOX

Via een collega hoorde ik dat je een stekjesbox kan bestellen! Ik had sowieso meer groen in huis nodig, en ik vind het erg leuk om stekjes te zien groeien. Ik heb er meteen één besteld en wat is dat leuk om te ontvangen. Mooi verpakt met een duidelijk omschrijving per stekje erbij. Hopelijk gaan ze allemaal mooi groeien!

  • KUNSTWERK

Wij wilde heel graag een mooie foto van Luna laten uitvergroten, maar toen dacht ik ineens aan @madameruizart. Ik heb haar destijds geïnterviewd voor Mijn Mooie Wereld en ik was meteen helemaal weg van haar werk. Ik heb haar gevraagd of zij Luna kon namaken en wat waren wij enorm blij verrast met het eindresultaat!


Jouw onderwerp in mijn blog

Heb jij een leuk onderwerp wat met positiviteit, creativiteit of contact leggen te maken heeft? Klik dan hier en wie weet bespreek ik jouw leuke onderwerp onder vermelding van jouw naam in mijn volgende blog.

NIEUW BLOG | 30 JUNI

Bedankt voor het lezen, geniet van aankomende maand en tot 30 juni! Grote dromen beginnen klein

Mijn Mooie Wereld volgen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe interviews, mijn Webshop en leuke winacties? Volg mij dan via Instagram ; )

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20200229_162334_0000-1024x390.png

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.