Aanmelden

door karima

Wil jij graag deel uit maken van mijn website? Meld je dan nu aan op Mijn Mooie Wereld en verschijn met jouw verhaal of interview op een van onze pagina’s. De website staat in het teken van positiviteit, creativiteit en contacten leggen. Dat is ook terug te zien aan alle verhalen en interviews. Wil jij ook met jouw passie iemand een goed gevoel geven of inspireren? Lees dan hieronder per categorie hoe het werkt.

Mijn Interview

Wil jij graag geïnterviewd worden door mij?
Klik dan hieronder op de juiste categorie: Sport | Werk | Hobby, beantwoord de 10 bijbehorende vragen en upload wat leuke (profiel) foto’s die met jouw interview te maken hebben. Zodra jouw interview een mooi plekje heeft gekregen laat ik dat natuurlijk meteen aan jou weten.

Mijn Verhaal

Wil jij graag jouw mooie verhaal met ons delen?
Klik dan op onderstaande link en stuur jouw verhaal samen met een mooie profielfoto en wat bijbehorende foto’s over jouw verhaal naar ons door. Zodra jouw verhaal een mooi plekje heeft gekregen laat ik dat natuurlijk meteen aan jou weten.


Contact

Heb jij tips of wil je graag iets kwijt per mail? Laat het mij weten via mijn contactformulier.

Mijn Mooie Wereld volgen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe interviews, quotes en leuke winacties? Volg mij dan via Instagram ; )