Aanmelden

door karima

Wil jij graag deel uit maken van onze website? Meld je dan nu aan op Mijn Mooie Wereld en verschijn met jouw verhaal, interview of oproep op een van onze pagina’s. De website staat in het teken van positiviteit, creativiteit en contacten leggen. Dat is ook terug te zien aan alle verhalen, interviews en oproepen. Wil jij ook met jouw positieve tekst iemand een goed gevoel geven of inspireren? Lees dan hieronder per categorie verder hoe het werkt.

Mijn Interview

Wil jij graag geïnterviewd worden door ons?
Klik dan hieronder op de juiste categorie: werk/hobby/persoonlijk, beantwoord de 10 bijbehorende vragen en upload wat leuke (profiel) foto’s die met jouw interview te maken hebben. Zodra jouw interview een mooi plekje heeft gekregen laten wij dat natuurlijk meteen aan jou weten.

Mijn Verhaal

Wil jij graag jouw mooie verhaal met ons delen?
Klik dan hieronder op “verhaal” en stuur dat samen met een mooie profielfoto en wat bijbehorende foto’s over jouw verhaal naar ons door. Zodra jouw verhaal een mooi plekje heeft gekregen laten wij dat natuurlijk meteen aan jou weten.

Mijn Kaartje

Wil jij graag kaartjes/brieven schrijven of met iemand snailmailen?
Klik dan hieronder op “kaartje” en stuur ons jouw leuke oproep. Vertel in jouw oproep wat over jezelf (leeftijd, hobby’s, interesses etc.) en met wie jij graag zou willen schrijven. Hopelijk vind jij hier jouw perfecte match.

Mijn Maatje

Ben jij op zoek naar een maatje?
Meld je aan op Mijn Mooie Wereld, klik hieronder op “maatje” en stuur ons jouw leuke oproep. Vertel wat over jezelf, (leeftijd, hobby’s, interesses etc.) waar jij graag naar toe zou willen gaan en naar wie jij op zoek bent. Veel plezier met de zoektocht naar jouw maatje.

Contact

Heb jij tips of wil je graag iets kwijt per mail? Laat het ons weten via ons contactformulier.